UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Auto verkopen Rotterdam

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Wat houdt Auto verkopen Rotterdam precies in en hoe ga je te werk? Auto verkopen Rotterdam omschrijft in het kort de mogelijkheid tot het verkopen van je auto in Rotterdam. Als je in Rotterdam woont en je hebt een auto die je wilt verkopen, staan er bepaalde mogelijkheden tot je beschikking. Zo kun je zelfstandig je auto verkopen door een advertentie te plaatsen op een website of in een krant, of simpelweg een bordje auto te koop plaatsen achter het raam van je auto. Op deze manier krijg je ongetwijfeld geïnteresseerde, particuliere kopers, die bovendien een aantrekkelijke prijs zullen bieden. Echter heb je zo geen garantie dat je je geld ook zult ontvangen en moet je soms blindvaren op vertrouwen, wat achteraf misschien niet terecht blijkt. Zo kun je alsnog eerder geld verliezen dan winnen en dat is zonde.

 • Sloopauto

  Wat is de beste optie?

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Om in Rotterdam je auto te verkopen, kun je beter bij een auto inkoop bedrijf informeren naar de mogelijkheden. Hier werken mensen met vakkennis, die je auto kunnen taxeren en voor een goede en eerlijke prijs in de verkoop zullen zetten. Doordat dit vaak al binnen enkele uren gebeurt, kan de verkoop snel rond zijn en ontvang je eveneens binnen korte tijd je geld. Een zorgeloze en betrouwbare manier om van je auto af te komen. Vaak kun je vrijblijvend contact opnemen met deze bedrijven om tot een goede overeenkomst te komen. Je krijgt gegarandeerd een gunstig bod en hoeft zelf niet naar de verkoop om te kijken.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!