UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

  • Het verkopen van een auto met veel kilometers op de teller

    Gepost op: 24 november 2014

    Wanneer je een auto hebt met vele kilometers op de teller weet je waarschijnlijk dat een dergelijke auto niet veel geld gaat opleveren. Ook al gaat het om een vrij nieuwe auto, een auto waar veel is in gereden is simpelweg minder geld waard dan een gelijkwaardige auto met veel minder gereden kilometers. Dat is een vanzelfsprekendheid. Wanneer je een auto hebt met vrij veel kilometers op de teller kun je deze verkopen op het internet. Er zijn diverse websites te vinden waar je auto’s kunt verkopen.

    Bij het verkopen van een auto is het belangrijk dat je duidelijk bent bij het opstellen van de verkoopadvertentie. Ook als het een auto betreft met vele kilometers op de teller. Kijk maar eens op auto met veel kilometer verkopen. Bij het verkopen van een auto wordt geadviseerd dat je duidelijk dient te zijn over de staat van de auto. Voeg bij de verkoopadvertentie ook zoveel mogelijk foto’s toe. Op deze manier krijgt men visueel gezien een goed beeld van de auto.

    Een verkoopadvertentie alleen is nooit genoeg om een auto te kunnen verkopen. Mensen willen de auto eerst zien. Vaak nemen ze als ze er zelf weinig verstand van hebben iemand mee die verstand heeft van voertuigen. Ze kijken dan naar diverse onderdelen van de auto en maken daarna een proefrit. Indien je de auto moeilijk kwijtraakt kun je deze ook aanbieden bij een autosloperij. Een gemiddelde autosloperij in Nederland koopt vrijwel iedere auto op.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!