UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Sloopauto verkopen en wat kun je hieraan verdienen?

  Gepost op: 14-09-2013

  Als een auto ernstig beschadigd is zou je hier misschien nog wel de weg mee op kunnen maar dit kan voor een onveilige situatie in het verkeer zorgen. Daarom treedt de politie hard op tegen onveilige auto’s en kunnen zij hier ook flinke boetes voor uitschrijven. Als je jouw sloopauto wilt verkopen dan kun je hem te koop aan bieden bij een autosloperij. Deze bedrijven hebben interesse in beschadigde of kapotte auto’s omdat het hun werk is om de auto’s uit elkaar te slopen en zij de onderdelen die het nog doen nog kunnen verkopen.

  Het verkopen van uw sloopauto voor een reële vergoeding!

  Een auto bestaat voor een groot gedeelte uit ijzer en in een gemiddelde auto zit al ongeveer rond de 600 of 700 kilo aan ijzer. Als je dit ijzer verkoopt aan een ijzerboer dan krijg je hier al snel een bedrag dat in de buurt van de 50 euro ligt voor. Dat bedrag krijg je dus ook vaak al van een autosloperij. Het bedrag dat zij neer willen leggen voor jouw sloopauto kan nog erg oplopen. Als nog veel onderdelen uit de auto te gebruiken zijn kunnen zij zo nog enkele honderden euro’s voor jouw auto betalen.


  Als u besluit om aan ons u sloopauto te verkopen dan halen wij deze in geheel Nederland kosteloos voor u op. Tevens overhandigen wij direct een geldig rdw vrijwaringbewijs. Dit bewijs is belangrijk zodat u hierbij aan kan tonen dat u geen eigenaar meer bent van de auto. Het afgesproken bedrag voor uw sloopauto betalen wij contant uit.