UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

  • Autosloop

    Als jouw auto door een ongeval is beschadigd dan kun je er voor kiezen om jouw auto naar de autosloop toe te brengen. Bij de sloperij kunnen de medewerkers jouw auto op een milieubewuste manier slopen en je kunt voor jouw auto vaak ook nog eens een vergoeding krijgen. Die vergoeding betaalt de autosloop voor jouw auto omdat zij vaak nog veel bruikbare onderdelen uit de auto kunnen demonteren. Die onderdelen bieden zij opnieuw te koop aan dus je kunt soms ook op de sloperij terecht als je op zoek bent naar bruikbare onderdelen voor jouw auto.

  • Contante vergoeding voor sloopauto van Autosloop

    De vergoeding die je krijgt voor jouw auto van de autosloop hangt af van de status van de auto. Voor een nieuwere auto waar nog veel bruikbare onderdelen in zitten zul je meer krijgen dan voor een oude auto waar niet veel bruikbare onderdelen in zitten. Als bijvoorbeeld enkel de achterkant van de auto helemaal in de prak ligt is het goed mogelijk dat alle motorische onderdelen nog goed opnieuw gebruikt kunnen worden. Die onderdelen zijn geld waard en dat is het ijzer wat in de auto zit verwerkt ook, daarom zul je vaak minimaal wel 50 euro voor jouw sloopauto krijgen van de autosloop. Dat is namelijk het ijzer al waard wat in de gemiddelde auto verwerkt zit.

  • Hergebruikt auto onderdelen bij Autosloop

    De autosloop is dus niet enkel een plaats waar jouw auto gesloopt kan worden. Je kunt hier misschien ook terecht voor de aanschaf van onderdelen voor jouw eigen auto. Als je jouw auto wilt laten slopen kun je het beste even contact opnemen met een autosloop.