UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autosloperij in Utrecht

  Gepost op: 1 December 2013

  Een sloopauto is een auto waar je eigenlijk niks anders mee kan doen dan deze te laten slopen. Dit kan een auto zijn die helemaal op gereden is of een auto met teveel schade. Dit laatste wordt overigens een schadeauto genoemd. Ook kan je een auto laten slopen omdat deze mankementen vertoont die eigenlijk te duur zijn om te repareren. En verkopen is ook geen optie, omdat de auto nauwelijks nog iets waard is. Als je auto op is, is het aan te raden om de auto naar de autosloperij te brengen. Want de wegenbelasting en autoverzekering lopen gewoon door. Autosloperijen kun je vinden door heel Nederland, vanzelfsprekend ook in de grote stad Utrecht.

 • Sloopauto

  Wat kan een autosloperij?

  Gepost op: 1 December 2013

  De makkelijkste manier om van je auto af te komen is door deze naar de sloperij te (laten) brengen. Een sloperij verdient ze geld aan sloopauto’s. Vaak krijg je zelfs nog een vergoeding als je een sloopauto naar een sloperij brengt. De sloperij haalt je oude auto helemaal uit elkaar om te kijken of er nog bruikbare onderdelen inzitten. Deze onderdelen worden weer gebruikt voor andere auto’s of worden verkocht via het internet. Zo krijgen bepaalde onderdelen van je sloopauto eigenlijk nog een tweede leven. Vaak halen sloperijen je auto bij je thuis op en hoef je deze niet zelf bij de sloperij te krijgen. Je krijgt ook direct een vrijwaringsbewijs. Dit houdt in dat je auto niet meer op je naam staat.

 • Sloopauto

  Autosloperij in de buurt van Utrecht

  Gepost op: 1 December 2013

  Door heel Nederland vind je autosloperijen. In Utrecht vind je ongeveer zeven autosloperijen. Een autosloperij kun je vaak vinden door gebruik te maken van het internet. De meeste sloperijen zijn tegenwoordig wel op het wereld wijde we te vinden.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!