UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Wat is een autosloperij?

  Wat is een autosloperij?

  Dit is de plaats waar de auto’s die echt helemaal op zijn naar toe gaan. Sommige mensen noemen een autosloperij ook wel het autokerkhof. Je kunt een auto die helemaal op is aanbieden bij een autosloperij en deze mensen kunnen de auto dan bij je op komen halen of je kunt hem zelf naar de autosloperij toebrengen. Je moet er wel op letten dat er dan geen gevaarlijke situaties op de weg kunnen ontstaan door daar te rijden met jouw vaak kapotte auto of ernstig beschadigde auto. Als de auto niet meer goed te rijden is kun je hem ook door de autosloperij op laten halen met een takelwagen.


  De autosloperij geeft je in de meeste gevallen trouwens ook nog is een tegemoetkoming voor jouw sloopauto. Ze kunnen deze tegemoetkoming betalen omdat zij de onderdelen die nog werken uit de auto demonteren en testen of ze nog goed te gebruiken zijn. Als dat het geval is dan kan de autosloperij deze onderdelen tweedehands aanbieden aan particulieren. En dat kan weer erg handig zijn als je net naar dat ene onderdeeltje op zoek bent.


  Op internet kun je goed zoeken naar een autosloperij bij jou in de buurt of in jouw regio. Je kunt zo in contact met de medewerkers van de autosloperij komen en nagaan of ze in jouw auto geïnteresseerd zijn. Als dat het geval is kun je ook meteen een afspraak maken om de auto op te laten halen door het sloopbedrijf. Dat kan je weer onveilige situaties op de weg schelen.


  Op zoek naar een autosloperij in uw buurt?

  - Autosloop Utrecht
  - Autosloperij Zuid-Holland
  - Autosloop Den Haag
  - Autosloperij Breda
  - Autosloperij Leiden
  - Autosloop Groningen
  - Autosloperij Almere
  - Autosloperij Vlaardingen
  - Autosloperij Delft
  - Autosloperij Nijmegen

 • Sloopauto

  Autosloperij Autosloop-aanbieden.nl

  Gepost op: 1 Augustus 2013

  Autosloop-aanbieden is een gespecialiseerd autosloperij bedrijf waarbij de klant centraal staat. De klant heeft met zijn of haar sloopauto een probleem, het voertuig functioneert niet meer en kan helaas niet meer gerepareerd worden. Omdat dit op zichzelf al een hele vervelende situatie is, willen wij samen met de klant tot de best mogelijke oplossing komen.

  Gelukkig is een autosloperij - de naam zegt het al - gespecialiseerd in het slopen van een sloopauto, waarbij bruikbare onderdelen hergebruikt kunnen worden. Deze vorm van autodemontage wordt bij ons zorgvuldig en secuur verricht. Dit is de reden dat zelfs een sloopauto nog geld waard is. Ongeacht de staat of leeftijd van het voertuig.

  Heb jij een sloopauto waar je vanaf wil? Klik dan hier en vul het formulier in.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!