UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

  • Sloopauto

    Gecertificeerde sloperij in Den Haag

    Gepost op: 1 December 2013

    Een sloperij vinden is niet zo moeilijk, maar het is belangrijk om een gecertificeerde sloperij te vinden. Eén die voldoet aan de regelgeving voor wat betreft de autodemontage bedrijven in Nederland. Daarnaast ook de wetgeving, alsook de Arbo wetgeving, naleeft en kwaliteit levert. Nou zijn deze facetten natuurlijk niet eenvoudig te controleren. Daarom is het verstandig om eerst op de website van een autosloperij te kijken, alvorens je een besluit neemt. In de omgeving van Den Haag zijn voldoende sloperijen te vinden. Een autosloop in Den Haag is dan ook zo gevonden. Als je zoekt bij bijvoorbeeld een zoekmachine is de zoekcombinatie autosloop Den Haag een veel gebruikte combinatie. Niet onlogisch, want door deze combinatie te gebruiken zul je het snelst de beste sloopbedrijven in de omgeving van Den Haag vinden. Je kunt bij een sloperij terecht voor het inleveren van je sloopauto, maar ook een specifiek onderdeel voor je auto kun je op de sloop vinden. Er zijn zelfs sloperijen waar je zelf met een sloper onderdelen uit je auto mag slopen. Als je hier niet helemaal uitkomt, helpt de sloperij graag een handje. Als je auto niet door de APK-keuring komt kun je deze in ieder geval altijd het best naar de sloop brengen. Door met een dergelijke auto rond te rijden bezorg je je zelf alleen maar problemen. Je loopt het risico om hoge boetes te krijgen en daarnaast kun je zelf betrokken raken bij een ongeluk, veroorzaakt door jouw (potentiële) sloopauto. Dergelijke situaties kun je maar beter vermijden door je auto naar de sloop te brengen.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!