UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Wat is een sloopauto?

  Gepost op: 1 Augustus 2013

  Een sloopauto is simpel gezegd een voertuig dat niet meer functioneert, niet meer te repareren is en dus feitelijk klaar is om gesloopt te worden. Hoe vervelend het ook is, aan elk voertuig zit een bepaalde houdbaarheidsdatum. Je hebt een sloopauto als het voertuig aan (enkele van deze) onderstaande kenmerken voldoet:

  • 1. Auto start niet meer op
  • 2. Voertuig is betrokken geweest bij een groot ongeluk
  • 3. Auto valt vaak en plotseling uit
  • 4. De auto is volgens de garage niet meer te repareren


  Indien je in het bezit bent van een sloopauto, dan kun je deze aanbieden aan een gespecialiseerd autosloperij-bedrijf. Deze zal de sloopauto komen ophalen en vaak krijg je hier nog een vergoeding voor terug ook.

  Heb jij een sloopauto waar je vanaf wil? Klik dan hier en vul het formulier in.

 • Sloopauto

  Auto kapot

  Gepost op: 1 Augustus 2013

  Het kan natuurlijk zo zijn dat je een auto hebt die beschadigd is. Als de auto kapot is kun je deze laten repareren door een automonteur die werkt in een garage. Als je de schade niet meer de moeite waard vindt om te laten herstellen kun je de auto ook laten slopen. Je moet dan in contact komen met een autosloperij en kunt dan informeren of die autosloperij jouw auto op wilt komen halen. Als de auto nog normaal te besturen is kun je deze natuurlijk ook zelf afleveren bij de autosloperij.

  Als jouw auto eenmaal in handen is van de autosloperij zorgen zij er voor dat de auto netjes en milieubewust uit elkaar gemonteerd wordt. Bij de autodemontage worden alle vloeistoffen uit de auto verwijderd en worden alle losse onderdelen ook uit de auto gehaald. Wanneer er nog bruikbare onderdelen in de auto zitten worden deze op een vakkundige manier uit de auto gedemonteerd en in het magazijn van de autosloperij opgeslagen. Ze kunnen deze goederen dan weer te koop aan bieden of nog even in het magazijn laten liggen en wachten tot het onderdeel een keer te pas komt.

  Als je jouw auto van de hand wilt doen omdat deze te veel beschadigd is en bijvoorbeeld niet meer goed kan functioneren kun je het beste bij een sloperij informeren. Zij geven je vaak nog een vergoeding voor de auto en kunnen de auto ook bij jou thuis of op de plaats van het ongeval komen ophalen.
  » Meer informatie over Sloperij

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!