UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Sloperij in Amsterdam

  Gepost op: 1 December 2013

  Het vinden van een goede autosloperij is tegenwoordig geen moeilijke opdracht. Meestal heb je er al vrij snel een aantal gevonden. Zeker als je op het internet gaat zoeken naar een sloperij. Bij Google zul je direct een aantal sloperijen in Amsterdam zien wanneer je er naar gaat zoeken en bij sites als De Telefoongids kun je ook eenvoudig een sloperij vinden.

 • Sloopauto

  Auto naar de sloperij brengen regio Amsterdam

  Gepost op: 1 December 2013

  Je kunt als je eenmaal een sloperij in Amsterdam hebt gevonden ze direct contacteren. Dat kan per mail, maar meestal is het beter en sneller om ze te bellen. Je kunt dan direct doorgeven welke auto je naar de sloop wilt brengen, wat de leeftijd van de auto is, in welke staat de auto op dat moment verkeerd, of er nog veel bruikbare onderdelen in de auto zitten, welk merk en type auto het is enz. Meestal krijg je dan direct duidelijkheid over welk bedrijf in Amsterdam je kunt benaderen. Als het geen haast heeft kun je natuurlijk ook mailen.

 • Sloopauto

  Hergebruik auto onderdelen bij autosloperij

  Gepost op: 1 December 2013

  Door op de site van een sloperij te kijken krijg je mogelijk ook al direct een indruk welke auto’s ze slopen en wat voor soort bedrijf ze zijn. Sommige autosloperijen in Amsterdam slopen bijvoorbeeld maar één soort auto of alleen Japanse merken. Op deze manier worden zij expert op het gebied van Japanse auto onderdelen. Handig, want er zijn natuurlijk altijd mensen die voor hun auto een onderdeel nodig hebben en dan is het ideaal als je terecht kunt bij een sloperij die allerlei onderdelen heeft van een specifiek soort auto’s.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!