UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Auto verkopen

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Bij een auto verkopen komt nog veel kijken. Allereerst wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je een goed en passend bedrag voor je auto krijgt, als je deze te koop aanbiedt. Bovendien wil je niet teveel risico lopen, doordat je zelf niet goed weet waar je allemaal op moet letten. Misschien zijn er wel dingen die je moet regelen waar je geen weet van hebt en achteraf misschien juist daardoor op de blaren komt te zitten. Dat weegt niet op tegen het leuke bedrag dat je wellicht voor je auto hebt gekregen. Maar hoe kun je er zeker van zijn dat alles goed geregeld wordt en je eveneens een eerlijke prijs kunt krijgen?

 • Sloopauto

  Hoe kun je het beste je auto verkopen?

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Om zoveel mogelijk risico te vermijden, is het verstandig niet zelfstandig je auto te koop aan te bieden en de verkoop te regelen op hoop van zegen’. Je wilt zeker zijn van je zaak en dan is het soms verstandig dit over te laten aan de vakmannen. Als je kiest voor een auto inkoopbedrijf, kun je vertrouwen dat je een goed bod krijgt. Je auto wordt immers door hen getaxeerd en vervolgens voor verkoop aangeboden. Zij regelen eveneens een vrijwaardingsbewijs voor je, zodat je zelf niet langer voor verdere kosten verantwoordelijk bent. Wil je je beschadigde auto verkopen, dan kan dit ook. De prijs blijft alsnog redelijk en eerlijk. Deze manier van een auto verkopen neemt risico’s voor je weg en alles wordt zorgvuldig voor je geregeld.

  Meer informatie
  - Gebruikte auto verkopen
  - Auto verkopen in Amsterdam
  - Auto verkopen in Rotterdam

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!