UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autodemontagebedrijf

  Gepost op: 19 April 2014

  Autodemontagebedrijf
  Bij een autodemontagebedrijf kun je voor verschillende zaken terecht. Het is handig te weten waarmee dit type bedrijf je zoal kan helpen, zodat je gelijk weet waar je terecht kunt als er iets met je auto aan de hand is. Een autodemontagebedrijf richt zich namelijk op zowel inkoop als verkoop van auto’s en onderdelen. Laten we eens een duidelijke onderscheiding maken van alle mogelijkheden.
  APK keuring
  Je kunt bij een autodemontagebedrijf terecht voor de jaarlijkse APK keuring. Je auto wordt onderzocht op mogelijke mankementen, waarbij deze gelijk worden hersteld. Zodoende wordt bepaald of je auto wordt goedgekeurd of dat er nog het één en ander aan moet worden hersteld.
  Reparaties
  Volgt gelijk het volgende punt waarvoor je bij een autodemontagedrijf terecht kunt: reparaties. Doordat dit type bedrijf gespecialiseerd is in het aanleveren van een ruim assortiment aan onderdelen, voor bovendien verschillende occassions, is het mogelijk om je auto te laten herstellen op punten die nodig zijn. Hiermee kun je alsnog de APK keuring door. Bovendien kun je vaak goedkoper onderdelen aanschaffen, zoals banden, waardoor je uitgaven beperkt blijven.
  Sloopauto’s
  Om aan goedkope onderdelen te komen, geeft een autodemontagebedrijf vaak een aantrekkelijk bedrag voor je auto als deze rijp is voor de sloop. Het bepaalt dit bedrag door te kijken welke onderdelen nog bruikbaar zijn. Je krijgt direct tijdens de ophaalservice het bedrag uitbetaald. Ook regelen ze dat je verder geen wegenbelasting meer hoeft te betalen. Zo blijkt maar, een autodemontagebedrijf is altijd een goede optie om in gedachten te houden.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!