UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Sloop auto afvoeren met subsidie regeling regio Den Haag en omstreken sloopregeling.

  De gemeente 's-Gravenhage heeft een aantrekkelijke sloop regeling ingericht om de afvoer van de milieubelastende oude personen auto’s en bestelbussen te aan te moedigen voor een schoner Den Haag. Recyclingauto’s die onder de sloopvergoeding gemeente Den Haag vallen zijn ondermeer: benzine voertuigen van ouder dan 1991 en diesel auto’s van voor 1996 tot en met 2004. Daarnaast wordt er een aankoop vergoeding uitgekeerd aan Haagse auto rijders die een elektrische auto of één op groen gas hiervoor terug koopt.

  De subsidie bedragen van de gemeente Den Haag begint bij 500 euro en kan onder bepaalde voorwaarden oplopen tot maar liefst 3.500 euro. De sloop regeling ‘s-Gravenhage is slechts van tijdelijke aard tot het beschikbare bedrag is uitgekeerd voor de afvoer van defecte schadewagens.

  Extra geld vergoeding van recycling bedrijf Den Haag regionaal bovenop premie bedrag sloopregeling gemeente 's-Gravenhage.
  Van der Ven Auto’s heeft reeds jarenlange ervaring opgebouwd in deze specifieke expertise: duurzame autorecycling en –demontage in regio ‘s-Gravenhage. Zowel particulieren als bedrijven kunnen van de sloop auto inkoop service Den Haag gebruik maken. Al vele Hagenaren zijn u voorgegaan met het afvoeren van diens sloopauto! Dit vanwege onder andere de hoge verkoop prijs die Venauto.nl (naast de subsidie van de gemeente Den Haag) contant aan je betaald dankzij de grootschalige Haagse auto-inkoop.

  Op elke werkdag en in het weekend op zaterdag rijdt autorecycling expert Den Haag met haar eigen modern ophaalmateriaal -voorzien van een autolaadkraan- rondt om elke auto op iedere locatie vakkundig, snel en bovendien GRATIS ophalen in Den Haag. Ongeacht het aantal en type sloop wagens dat je aanlevert aan de online sloopauto partij Den Haag.

  Verzekerd van milieuvriendelijke auto demontage in Den Haag bij auto recycling bedrijf Venauto.nl. Als marktleider duurzame autorecycling van Nederland wordt er gewerkt conform scherpe regelgeving van Auto Recycling Nederland (ARN). Het bedrijf is ingericht met de meest moderne demontage- en recyclingapparatuur, zodat we i.s.m. ARN het recyclingpercentage nóg verder kunnen verhogen van 95- naar 96,2% in 2015. Van der Ven Auto’s streeft samen met de gemeente Rotterdam naar een duurzame automotive, doet u mee?

  Online sloop auto taxatie platform Den Haag: kosteloos aanbieden, snel verkopen en gratis afvoeren bij de sloop specialist!
  - Hoge contante verkoop prijs
  - Directe afgifte RDW erkende vrijwaring
  - Gratis transportservice in ‘s-Gravenhage
  - Online aanbieden via venauto.nl
  - Milieuvriendelijke autorecycling Den Haag
  - Adequate planning voor snel ophalen auto’s
  - Élke auto op iédere locatie
  - Afspraak = afspraak
  - ‘…..’ Jij vraagt, wij draaien

  Lees meer op
  - Sloop regeling Utrecht