UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

  • Welke sloperij moet ik kiezen?

    De meeste mensen kiezen zonder er bij na te denken voor een willekeurige sloperij. Dat is natuurlijk geen probleem en als je niet te veel tijd wilt steken in het zoeken van een sloperij is dat de beste optie, maar als je voor de beste sloperij wilt gaan is het beter om sloperijen met elkaar te vergelijken. Klik hier voor een sloperij in Amsterdam of autosloop Rotterdam.

  • Online vergelijken sloperij

    Je kunt in de hoorn klimmen en besluiten om verschillende sloperijen telefonisch te benaderen. Dat is een optie, maar je kunt ook op vergelijkingssites een sloperij vinden. Er zijn tegenwoordig diverse vergelijkingssites waar je je auto op kunt plaatsen. Als eerst geef je bepaalde informatie op over je sloopauto. Hierbij kun je denken aan het merk van de auto. Dit is ten eerste voor veel bedrijven belangrijk, omdat ze moeten weten om welke auto het gaat.

  • Sloperij heeft zich gespecialiseerd in een bepaald merk

    Er zijn namelijk veel autosloperijen die alleen een specifieke soort auto slopen. Dus een Volkswagen kun je niet laten slopen bij een sloperij waar men alleen auto’s van een Japans merk sloopt. En zo zijn er natuurlijk veel meer voorbeelden. Naast het merk geef je natuurlijk ook het type door. Verder geef je het bouwjaar van de auto door en mogelijk vragen ze of je ook een aantal foto’s kunt uploaden, maar meestal is dit niet nodig. Eventueel worden er nog een aantal details gevraagd, maar daarna kun je je plaatsing bevestigen. Vervolgens kun je op korte termijn een aantal reacties verwachten van diverse sloperijen uit jouw omgeving of bedrijven die landelijk werken.