UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto ophalen

  Sloopauto ophalen

  Gepost op: 10-09-2013

  Wanneer jouw auto niet meer functioneert zoals het zou moeten of niet meer door de APK komt, dan is dat uitermate vervelend. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ophalen en demonteren van sloopauto's. Wij verlossen je vakkundig en professioneel van jouw sloopauto. Met onze gratis ophaalservice heb je geen zorgen, wij halen de sloopauto kosteloos op vanuit heel Nederland. Je krijgt tevens meteen een RDW-vrijwaringsbewijs.
  Klik hier om een sloopauto te verkopen

 • Sloopauto ophalen Rotterdam

  Gepost op: 10-09-2013

  In regio Rotterdam halen wij kosteloos een sloopauto op. Je hoeft enkel ons nummer te bellen en te vertellen waar de sloopauto is geparkeerd. Wij maken met jou een afspraak om de sloopauto op te komen halen. In dat geval krijg je van ons een RDW-vrijwaringsbewijs en ben je kosteloos verlost van uw sloopauto.
  Klik op de link voor meer informatie over de autosloop in regio Rotterdam

 • Sloopauto ophalen Zuid-Holland

  Gepost op: 10-09-2013

  Een sloopauto halen wij op vanuit heel Nederland, zo ook sloopauto's in Zuid-Holland. Woon je in deze regio en heb je tot jouw ongenoegen een sloopauto tot je bezit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden. Wist je namelijk dat naast het koseloos ophalen van jouw sloopauto, je tevens een vergoeding krijgt voor de sloopauto. Voor meer informatie hierover kun je hier terecht.

AUTO-ONDERDELEN

Nieuwe auto onderdelen

Sloopauto-aanbieden.nl levert nieuwe en gebruikte auto-onderdelen, ongeacht het merk of bouwjaar. De onderdelen zijn verkrijgbaar via een geautomatiseerd magazijn en zijn bovendien scherp geprijst! De onderdelen hebben bij ons een garantie van 3 maanden! Vraag dus vandaag nog een auto onderdeel op via onderstaand formulier.

 • Technische- en carrosserie- onderdelen voor elk type auto
 • Minimaal 3 maanden garantie
 • Gebruikte en nieuwe kwaliteitsonderdelen
 • Gratis levering door heel Nederland

Voor vragen bel: 0165-559230