UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Autodemontage

  Autodemontage

  Wat betekent autodemontage?

  Een beschadigde auto kan je talloze gevaren opleveren op de weg. En die gevaren gelden niet alleen voor jezelf maar ook zeer zeker voor de andere mede weggebruikers. Dan is de beste mogelijkheid die je hebt om de auto maar te laten slopen. Je kunt hier voor terecht bij een autosloop die jouw auto op de juiste manier uit elkaar kan halen. Zij moeten dit wel op een milieuvriendelijke manier doen en zich aan de regels houden die gelden voor autosloperijen autodemontage bedrijven in Nederland en Europa.


  De auto moet wel op de juiste manier uit elkaar gedemonteerd worden. Zo moeten de vloeistoffen die nog in de auto zitten er wel op een milieubewuste manier uit gehaald worden. Je kunt daarbij denken aan benzine en olie, maar ook de ruitenwisservloeistof die in de auto zit moet er natuurlijk op een verantwoordelijke manier uitgehaald worden. Daarna worden alle onderdelen van de auto gedemonteerd en ook meteen getest om te kijken of deze nog te koop aangeboden kunnen worden.


  Vroeger waren de regels die voor deze autodemontage bedrijven golden wat minder streng en toen waren er ook heel veel bedrijven die de demontage van auto’s op zich namen. Door de strengere regels en bovendien ook de strengere controles zijn veel van deze bedrijven gedwongen om te stoppen met hun werkzaamheden. Er zijn nog steeds vele autosloperijen te vinden waar je jouw sloopauto kunt aanbieden. Door de strengere regels en controles werken zij nu bijna allemaal volgens de regeltjes en gaan zij ook milieubewust te werk.


  Hieronder een overzicht van handige links
  - Autodemontagebedrijf
  - Auto verkopen
  - Autosloperij Amsterdam
  - Autosloperij Amsterdam